کله پاچه یکی از غذا‌های سنتی مرسوم در خاورمیانه است که تقریبا روش طبخ مشابهی دارد و از پختن سر و دست و پای گوسفند درست می شود. اجزای مورد استفاده این غذای پرچرب و پر انرژی شامل بناگوش، چشم، زبان، مغز، گوشت صورت و پاچه است؛ آب آن نیز به همراه نان خورده می شود و معمولا در وعده نهار یا صبحانه میل می گردد.


اشپزی پاچه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

teknoloji پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان بوی خوش وجود پایگاه خبری میهن خبر مباهله فلزیاب ایلام دانلود برنامه برنامه رسید ساز جعلی آپ