فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

مارمالاد آلبالو

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو

  • آلبالو: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین :3 ورق
  • شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

اشپزی آلبالو ,مارمالاد ,مارمالاد آلبالو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان گلچین بهترین ها مقاله داستان اس ام اس عکس وات چت،چت وات،وات گپ،گپ وات پایگاه خبری شهر هوره کاریابی بین المللی کارپیرا-نمایندگی آ.غربی-با مجوز رسمی از وزارت کار Perspolis کتاب وب معرفی کالا فروشگاهی ماشینBMW